Izvor: Blic, 04.Jul.2023, 16:29

POKAZAO SREDNJI PRST TOKOM INTONIRANJA HIMNE? Predsednik opštine Nikšić stoji tik uz Milatovića, ovako su mu stajale šake (FOTO)

Predsednik opštine Nikšić Marko Kovačević držao je ispružen srednji prst ruke tokom intoniranje državne himne. To se moglo videti i na snimku objavljenom na zvaničnom Jutjub kanalu predsednika Crne Gore, ali je kasnije taj video, ipak, uklonjen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačenik Nikšića tokom intoniranja himne Crne Gore pokazao srednji prst? (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2023

NIKŠIĆ - Videosnimak s obilježavanja 13 godina rada Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u radu i osoba s invaliditetom objavljen je na stranici predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, a na kojem je prikazan i gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"NAMEŠTAO SAM SAT" Predsednik opštine Nikšić o gestu koji je izveo prilikom intoniranja himne Crne Gore

Izvor: Blic, 04.Jul.2023

Predsednik opštine Nikšić Marko Kovačević danas je pred policijom tog grada dao izjavu o ''navodno neprimerenom gestu'' koji je izveo tokom intoniranja državne himne Crne Gore na jednom događaju u Nikšiću, a predmet će biti prosleđen Osnovnom državnom tužilaštvu koje treba da proceni da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.