Ovako je nastala ONA proslava gola (koja nervira mnoge)

Izvor: Mondo, 06.Avg.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je nastala ONA proslava gola (koja nervira mnoge)

Kristijano Ronaldo ispričao je kako je došlo do čuvenog skoka, poluokreta i doskoka raširenih ruku i nogu.

Sprint u ugao terena, visok odraz, poluokret, doskog raširenih nogu i ruku, uzvik i potom zagrljaj sa saigračima.

Videli smo Kristijana Ronalda kako ovo ponavlja i ponavlja u dresovima Real Madrida, Juventusa i Portugalije, ponekad bi i skinuo dres kako bi pokazao izdefinisano telo, ali - kako je nastala jedna od najpoznatijih proslava gola u modernom fudbalu?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Legendarni Portugalac otkrio je u YouTube intervjuu za magazin "Soccer" da se ova mala ceremonija proslave gola dogodila spontano na jednoj prijateljskoj utakmici pre šest godina.

Foto: Alessandro Sabattini/Getty Images

"Bilo je to kad smo igrali protiv Čelsija u Americi, ali zaista nemam pojma odakle mi to. Pogodio sam i dogodilo se. Bilo je potpuno prirodno, iskreno vam govorim. Posle toga sam shvatio da sam uživao u tom trenutku i počeo sam da ponavljam to češće", govorio je petostruki osvajač "Zlatne lopte".

"Primetio sam i da se navijačima to dopalo, da su zapamtili brzo ceo taj pokret, pa sam nastavio sa tom malom tradicijom", dodao je.

RONALDO DOZVOLIO IKARDIJU DA DOĐE

Foto: Alessandro Sabattini/Getty Images

Utakmica koju je Ronaldo pomenuo odigrana je u avgustu 2013. protiv Čelsija, koji je nekoliko nedelja ranije preuzeo sveže smenjeni trener Real Madrida, Žoze Murinjo.

Njegov dojučerašnji tim pod vođstvom Karla Anćelotija pobedio je rezultatom 3:1.

Evo kako je izgledala "premijerna" proslava.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.