Optužila Jelenu Golubović da je manipulator, ona se tresla i napravila HAOS!

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužila Jelenu Golubović da je manipulator, ona se tresla i napravila HAOS!

Astrolog Luna nimalo se ne dopada ponašanje Jelene Golubović, a nije imala problem ni da svoj stav kaže upravo pobednici brojnih rijalitija.
Luna je Jeleni jasno rekla da joj se ne dopada i da nema njenu podršku, jer je manipulator.
Jelena je bukvalno odlepila i počela da urla putem ekrana na astrologa.
– Hajde objasnite mi, objasnite mi, gospođo, zašto sam ja manipulator. Znači, čim ćutite, nemate nikakav razlog – rekla je Jelena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << youtube.com/Parovi Stream 1
Kako nije želela da se smiri, Luna nije drugog izbora nego da navede primer.
– Evo, konkretno, kada si sa Snežom pričala o seksu, pričala si o nekom moralu pred svima, a videli smo šta si sebi, kao žena, dozvolila da ti se desi – rekla je Luna, a Golubovićeva je imala odgovor u svom stilu.
– Gospođo, astrologu, koliko sam čula, bar se tako predstavljate, ja znam na šta vi sada aludirate. Taj Čupa kog indirektno pominjete je mene prosio i hteo da me ženi, dok je Sneža imala dečka koji je brzo nestao i prestao da joj se javlja. Znači, kakvo je**nje, takvo i sećanje. Moji bivši su ludeli za mnom – rekla je Golubovićeva, a voditeljka Jovana Jeremić je jedva uspela da je smiri kako bi odjavila emisiju.

The post Optužila Jelenu Golubović da je manipulator, ona se tresla i napravila HAOS! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.