Online konferencija “Zdravstvo u Republici Srbiji posle pandemije”

Izvor: NovaEnergija.net, 28.Maj.2020, 17:31

Online konferencija “Zdravstvo u Republici Srbiji posle pandemije”

U organizaciji kompanija Color Media Communications i Flagship, u četvrtak, 4. juna, sa početkom u 11 časova održaće se online konferencija “Zdravstvo u Republici Srbiji posle pandemije”.
Na konferenciji će se razgovarati o aktuelnim temama od značaja za zdravstveni sistem Srbije, u kom pravcu će se razvijati zdravstvo nakon COVID-a, kako nam je pandemija pomogla da shvatimo važnost inovacija i kako poboljšati integraciju sva tri nivoa zdravstvene zaštite.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << /> Svi zainteresovani konferenciju će moći da prate preko YouTube kanala Color Media Communications, klikom na link:

Svoja pitanja možete slati na mail zdravstvoposlepandemije@gmail.com, a mi ćemo se potruditi da vam govornici odgovore lično odnosno kroz pitanja moderatora.
Konferencija se održava pod pokroviteljstvom kompanija Novartis i AstraZeneca.
Više detalja o programu konferencije možete saznati na sledećem linku: http://communications.rs/zdravstvosrbije2020/

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Online konferencija: Perspektive privrede Vojvodine nakon pandemije

Izvor: NovaEnergija.net, 28.Maj.2020

Kompanija Color Media Communications i Privredna komora Vojvodine organizuju konferenciju posvećenu privredi Vojvodine nakon pandemije koronavirusa (Covid-19).. Konferencija će se održati 02. juna 2020. godine, sa početkom u 10.00h. Svi zainteresovani moći će da prate i aktivno učestvuju u konferenciji...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.