Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 04:30

Od voditelja rijalitija do TAPŠAČA na Pinku: Iz produkcije urgirali da ga ODMAH IZBACE, a evo i zašto

Sinoć u emisiji „Narod pita“ koju vodi Ivana Šopić gošća je bila Slađana Lazić, Miljan Vračević i Mikica Bojanić između kojih je došlo do sukoba koji je kratko trajao.
Dejan Stanković Kralj tapše u “Zadruga Narod pita“ • youtube


Iako je Mikica neko vreme napustio emisiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ono što je zapalo oko našoj redakciji jeste da se u publici, između Mikice i Miljana nalazio Dejan Stanković Kralj, nekadašnji voditelj emisije “Luda kuća“ i nekadašnji učesnik Parova.
Dejan Stanković Kralj tapše u “Zadruga Narod pita“
On je sve vreme pravio grimase u toku Miljanove i Mikicine svađe, pa je kako nezvanično saznaje Puls izveden iz studija.
Dejan Stanković Kralj tapše u “Zadruga Narod pita“
Inače, Kralj dugo vremena nije dobijao angažman, te se preselio u Brisel gde je predavao pravoslavnu veronauku i radio kao prevodilac u sudu, a šta ga je navelo da se prijavi kao tapšač u spomenutoj emisiji, nije poznato.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

MILJAN SE ZALETEO GLAVOM NA MIKICU U EMISIJI UŽIVO Karambol u studiju: Jedva ih razdvojili

Izvor: Blic, 02.Jul.2023

U emisiji "Zadruga - Narod pita", došlo je do fizičkog sukoba između Mikice Bojanića i Miljana Vračevića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.