Obračun influensera, Baka Prase poručio: Kad se neko svađa, nema tu lepog i pristojnog VIDEO

Izvor: B92, 19.Okt.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun influensera, Baka Prase poručio: "Kad se neko svađa, nema tu lepog i pristojnog" VIDEO

Zbog jutjub klipa u kom kritikuje ponašanje internet zvezda, Kristina Đukić ušla je u otvoreni sukob sa popularnim Baka Prasetom.

Uključili su se i njihovi fanovi, uglavnom tinejdžeri, a neki su bilil raspoloženi i da se fizički obračunaju. Glavni akteri ovog velikog jutjub rata Kika i Baka Prase gostovali su u "Jutru" na televiziji Prva gde su pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da objasne kako je došlo do ove svađe, kako se drama razvijala i gde treba da se završi. "Kad se neko svađa, nema tu lepog i pristojnog", rekao je na početku Baka Prase, koji je takođe naglasio da on u svojim klipovima ne poziva na fizičko nasilje i da to njegovi fanovi prepoznaju.

"Ja bih bila ok da je odgovorio argumentima, a on je odgovorio uvredama", kazala je Kika koja je istakla da je od Bakinih fanova počela nakon svoje reakcije da dobija pretnje.

Kako se razvijala ova njihova diskusija i gde je kraj ovom sukobu, pogledajte u videu koji sledi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.