Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Mar.2024, 10:34

Objavljen je restaurisani spot za pesmu PAR GODINA ZA NAS grupe EKV

Prošlo je 35 godina otkako je objavljen album „Samo par godina za nas“ grupe EKV. Spot za naslovnu pesmu „Par godina za nas“, koja je po izboru slušalaca Radija B92 2006. proglašena za „Najbolju domaću pesmu svih vremena“, sada je dostupan na Ekatarina Velika Official YouTube kanalu u punom sjaju – sa remasterizovanim zvukom i … Članak Objavljen je restaurisani spot za pesmu PAR GODINA ZA NAS grupe EKV se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Hemfri Bogart, „Nebo nad Berlinom“ i beogradski asfalt u restaurisanom spotu pesme „Par godina za nas“ EKV (VIDEO)

Izvor: Danas, 01.Mar.2024

Tri i po decenije je prošlo otkako je objavljen album ,,Samo par godina za nas“ grupe EKV, a sada je spot naslovne pesme ,,Par godina za nas”, koja je prema izboru slušalaca Radija B92 2006. proglašena za ,,Najbolju domaću pesmu svih vremena”, dostupan  na  Ekatarina Velika Official YouTube...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.