OVO JE MNOGIMA DOSAĐIVALO: Jutjub ukida ovu opciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE MNOGIMA DOSAĐIVALO: Jutjub ukida ovu opciju!

Nema više!

Jutjub najzad ukida "Annotations", odnosno tekstualne poruke i prozore u kojima su kreatori reklamirali svoje druge video klipove i koji su se pojavljivali ne samo na kraju, nego i usred videa i kad god bi neko od kreatora sadržaja pomislio da je to OK.

Nekad je to bilo OK da vidimo, ali u većini slučajeva nije, tako da nam nije žao što se ova opcija, koja je već neko vreme "na pauzi" sad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapravo i isključuje.

IZLUĐUJU VAS REKLAME NA JUTJUBU! Sada će postati MANJE iritantne, ali neće biti ukinute! Sprema se PROMENA

Od januara 2019. godine "Annotation" sadržaj će biti penzionisan, a sve dosadašnje poruke ispisane na video snimcima na taj način nestaće zajedno sa pokretanjem penzije. Čekamo 15. januar da Jutjub postane još bolje mesto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.