Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2017, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE KARMA Emine Jahović! (VIDEO)

Emina Jahović Sandal izbacila je treću pesmu sa albuma “Dalje” – nakon “Protiv svih” i hita godine “Limunada”, koji je do sada zabeležio 39 miliona pregleda na Youtube, stiže “Karma”. Kao i za sve ostale numere na albumu, i za ovu je tekst i muziku napisala upravo Emina, aranžman je uradio Darko Dimitrov, a svi The post OVO JE KARMA Emine Jahović! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Posle Limunade stigla KARMA! Pogledajte novi spot Emine Jahović! (video)

Izvor: Svet, 18.Nov.2017

Emina Jahović Sandal izbacila je treću pesmu sa albuma “Dalje” – nakon “Protiv svih” i hita godine “Limunada”, koji je do sada zabeležio 39 miliona pregleda na sajtu Youtube, stiže “Karma”.. Kao i za sve ostale numere na albumu, i za ovu je tekst i muziku napisala upravo Emina,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.