Izvor: Piplmetar.rs, 26.Jun.2023, 21:30

OSTALA BEZ PODRŠKE: Anđela Đuričić priča o uspehu, a PRAVO STANJE STVARI isplivalo jasno u brojkama!

Nekadašnja zadrugarka i voditeljka Anđela Đuričić je u toku jučerašnjeg dana napravila Jutjub kanal u nameri da počne da zarađuje od pregleda na ovoj platformi.
Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot


Anđela je juče, kao što smo već preneli, entuzijastično poručila pratiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da će početi da snima video klipove kada se na njen kanal pretplati „nekoliko hiljada ljudi“, ali je ubrzo shvatila da je ostala „kratkih rukava“.
Anđela Đuričić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Naime, Đuričićevu je za više od 24 časa zapratilo svega 313 ljudi, iako je nekadašnja zadrugarka čak tri puta stavljala stori na Instagramu ne bi li privolela ljude da je zaprate.
Anđela Đuričić (Foto: Screenshot YouTube/AndjelaDjuricicShow)
Novopečena voditeljka je na teži način shvatila da je podrška kojom se hvalila znatno manja od one koju je mislila da ima i za koju je tvrdila da bi je dovela do pobede u rijaliti šou-programu „Zadruga“ da nije diskvalifikovana iz istog zbog nasilničkog ponašanja.
Kako izgleda unutrašnjost luksuzne jahte kojom je krstarila Jadranom pogledajte u odvojenom tekstu: LUKSUZ ZA KAKAV NIJE ZNALA DOSAD: Evo kako izgleda UNUTRAŠNJOST JAHTE na kojoj se baškari Anđela Đuričić!
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.