OPA! Anđela priznala da sa njim započinje zajednički život: Biću najsrećnija na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 07:28

OPA! Anđela priznala da sa njim započinje zajednički život: "Biću najsrećnija na svetu"

Sve ispričala.

Ljubavni život Anđele Đuričić dosta intrigira javnost, posebno otkada je raskinula sa Zvezdanom Slavnićem. Svi se pitaju da li je tome kumovao neki muškarac ili da li je lepotica iz Đenovića pronašla svoju ljubav u međuvremenu. Ipak Anđela po ovom pitanju sotaje vrlo misteriozna.

Ona je nešto ranije zamolila svoje pratioceda joj postavljaju najrazličitija pitanja. Ne njih je odgovara na svom Jutjub kanalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Jedan odgovor je posebno zaintrigirao javnost jer je u njemu otkrila ko će se uskoro useliti kdo nje u beogradski stan.

 - Od seprembra, ako bog da, živeću u Beogradu. Za sada preko leta živim na relaciji Beograd - Herceg Novi. Kada se preselim za Beograd, zvanično ću kupiti psa i to će biti rase maltezer. Imaću kućnog ljubimca i sa njim ću da živim. Sa njim ću biti najsrećnija osoba na svetu. Oduvek sam želela da imam kućnog ljubimca. To će mi biti najbolji prijatelj i znam da ću sa njim provoditi najviše vremena - započela je Anđela.

Ono što je posebno potreslo njene fanove, da je u tom klipu Anđela i zaplakala i otkrila da je veoma usamljena i da je to jedan od razloga zašto želi da nabavi psa.

- Moram da priznam, nisam nikad bila nešto posebno druželjubiva, ali sada sam nakon Zadruge postala mnogo asocijalna - kroz suze je rekla Anđela.

Klip možete da pogledate u nastavku:
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.