OKTAGON: Богдановић спреман за наступ у суботу

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 15:21

OKTAGON: Богдановић спреман за наступ у суботу

Прворангирани борац лаке категорије на Балкану, Предраг Богдановић, наступа у „Oktagon“ кавезу у суботу, другог марта –  чека га непоражени талeнат из Немачке, Хафени Нафука! Фото: PrtSc/OktagonMMA/YouTube Највећа нада домаћег ММА спорта и један од највећих потенцијала Европе, „Serbian >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Battle Championship“ (SBC) шампион у лакој категорији, Предраг Богдановић, део је великог „Oktagon Game Changer“ турнира у лакој категорији (до 70 килограма) и бори се за награду од 300.000 евра!
Прошлогодишњи турнир у велтер категорији (до 77 килограма) освојио је српски борац Бојан Величковић (бивши „UFC“ и „PFL“ борац, а такође и бивши „Serbian Battle Championship“ шампион. Ове године још један Србин имаће прилику да се домогне самог врха европског ММА спорта.
Предраг Богдановић (15-1-0) у првом колу „Oktagon Game Changer“ турнира, на „Oktagon 54“ манифестацији која се одржава 02. марта у Острави, бориће се против непораженог немачког борца са пореклом из Намибије, Хафенија Нафуке (8-0-0), и ово ће бити први испит за Богдановића на путу ка главној награди од 300.000 евра.
Погледајте видео најаву:

 
 
UFC 298: Topuria nokautirao Volkanovskog, Geri i Vitaker stigli do velikih pobeda

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак OKTAGON: Богдановић спреман за наступ у суботу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.