OGRANIČENO VREME ZA GLEDANJE KLIPOVA?! Da li ste spremni da probate novu opciju na Jutjubu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGRANIČENO VREME ZA GLEDANJE KLIPOVA?! Da li ste spremni da probate novu opciju na Jutjubu?

Samo za najhrabrije!

Novi alati za Jutjub, koji bi do kraja ove nedelje trebalo da postanu globalno dostupni, prilično su jednostavni.

Sastoje se od kolekcije statističkih podataka o tome koliko ste vremena proveli gledajući video zapise na tom internet servisu (uključujući "YouTube Music" i "YouTube TV"), nekoliko dodatnih opcija pomoću kojih možete da odredite koja obaveštenja ćete da primate od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Guglovog video servisa i koliko često, kao i mogućnost postavljanja ograničenja gledanja.

Statistički podaci podeljeni su na gledanje tokom današnjeg i jučerašnjeg dana i protekle nedelje, a sadrže i nedeljni prosek. Temelje se na onome što se može naći u vašoj istoriji pregleda. Ako je obrišete ili ne uključite, podaci neće biti precizni.

Nije jasno da li se računaju video zapisi pregledani dok niste bili spojeni na internet, a ako imate više kanala na Jutjubu pod istim korisničkim nalogom pri Guglu, biće dostupni podaci samo za gledanje koje ste obavili dok ste bili ulogovani u svoj glavni korisnički nalog.

Kako biste došli do statističkih podataka na mobilnom telefonu, dovoljno je da otvorite Jutjub i potom ukucate na svom profilu u gornjem desnom uglu kako biste otvorili meni sa postavkama. U njemu pronađite opciju “Time watched”.

Što se stonih računara tiče, izgleda da u Guglu još nisu nadogradili web interfejs za Jutjub kako bi podržavao novu funkciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Youtube uvodi ograničenje vremena gledanja klipova

Izvor: Radio 021, 01.Sep.2018

Pomoću nove opcije Youtube-a, možete da ograničite koliko dugo ćete ga gledati, između ostalog...Novi alati za Youtube, koji bi do kraja ove nedelje trebalo da postanu globalno dostupni, prilično su jednostavni...Sastoje se od kolekcije statističkih podataka o tome koliko ste vremena proveli gledajući...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.