Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo divljanje na putevima BiH: Od Zenice do Sarajeva vozio 240 km/h, pa se pohvalio snimkom

SARAJEVO - Novi snimak nesavjesne vožnje ovih dana aktuelan je na servisu Youtube.

U pitanju je motociklista koji je 13. avgusta objavio snimak na kome se vidi kako svoj dvotočkaš "zavrće" do brzine od čak 244 kilometara na sat.

Prema njegovim tvrdnjama ova "suluda vožnja" dogodila se na putu od Zenice prema Sarajevu.

Da sve bude još gore, vožnja se odigrala u večernjim satima, kada je vidljivost manja.

On je tako prekoračio ograničenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za čak 114 km/h, koje na autoputu iznosi 130 kilometara na sat.

Ovo nije jedini slučaj nesavjesne vožnje. Nerijetko se na drruštvenim mrežama objavljuju video snimci koji prikazuju vozače koji dostižu visoke brzine, a mnogi od njih su motociklisti.

Tako je krajem marta jedan ljubitelj dvotočkaša svog ljubimca "podigao" na nevjerovatnu brzinu od 264 km/h. Ta vožnja se dogodila na putu od Mostara do Jablanice, a vozač se takođe pohvalio snimkom koji možete pogledati na OVOM LINKU.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.