Novi spot benda „Orthodox Celts“ (Video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Mar.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot benda „Orthodox Celts“ (Video)

Na zvaničnom Youtube kanalu beogradskog benda „Orthodox Celts" danas je premijerno prikazan njihov novi video spot za pjesmu "One / Milk & Honey". Prekrasni kadrovi prirode koji se mogu vidjeti u spotu snimljeni su u julu prošle godine na lokaciji Zelengore u NP Sutjeska, gdje je ovaj bend nastupao na OK Festu. Upravo zahvaljući njihovom nastupu na ovom festivalu došlo je do ideje, koja je na obostrano zadovoljstvo i realizovana, >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << a samu realizaciju pobrinula se produkcijska kuća Mania. {youtube}95O6EPiPE0o{/youtube} Drugi dio spota sniman je u Banjaluci, gdje je ekranizovana priča koja prati sam tekst pjesme. Snimanje spota sa Keltsima je trajalo tri dana, a ekipa iz Manie, je u saradnji sa bendom pokušala da stvori i poveže atmosferu Irske i fantastične prirode i zelenila Zelengore, tj. dvije stvari koje se direktno vežu za ovaj bend. Zasigurno najdraži momenat sa snimanja je taj što je ekipa benda dala poptuno povjerenje kreativnim momcima iz Manie. Upustili su se u snimanje i nisu znali u kom pravcu ide spot i kako će na kraju izgledati, ali svakako da su im sigurnost ulili prekrasni predjeli NP Sutjeska, dobra saradnja i druženje tokom snimanja spota i fanatastična energija koju daje sam prostor kojim su okruženi.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Novi spot Ortodox Celtsa

Izvor: BalkanRock.com, 02.Mar.2015, 09:51

Na zvaničnom Youtube kanalu benda Orthodox Celts danas je premijerno prikazan njihov novi video spot za pesmu “One / Milk & Honey”. U pitanju je drugi singl sa njihovog šestog albuma, koji mnogobrojni fanovi željno iščekuju. Kadrovi predivne prirode, inače svojstveni za spotove ovog benda,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.