Novi kompromitujući snimak Erdoganovog razgovora

Izvor: Blic, 27.Feb.2014, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi kompromitujući snimak Erdoganovog razgovora

Drugi kompromitujući zvučni snimak navodnog razgovora turskog predsednika Erdogana sa sinom postavila je danas na Jutjub osoba pod pseudonimom Haramzadeler.

Na snimku navodni Erdogan traži od svog sina Bilala da ne prihvati ponuđenu sumu novca u nekom poslu, već da sačeka da druga strana ponudi više, kao što je obećala, prenosi Rojters.

"Ostali donose. Što ne može i on da donese? Šta oni misle, šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je posao?... Ali ne brini, pašće oni nama u krilo", kaže navodni Erdogan sa snimka.

Prethodno se, u ponedeljak, pojavio audio snimak još jednog razgovora, u kojem Erdogan nalaže sinu da iz jedne kuće skloni znatnu količinu gotovine.

Taj razgovor se navodno dogodio 17. decembra prošle godine, kada su u policiju privedena tri sina članova turske vlade pod optužbom za korupciju i podmićivanje.

Iz Erdoganove kancelarije potom je izdato saopštenje da je snimak lažan, da predstavlja "nemoralnu montažu" i da će protiv počinilaca biti pokrenut sudski postupak.

Erdogan tvrdi da istrage o korupciji protiv ljudi iz njegovog okruženja predstavljaju zaveru protiv vlade uoči lokalnih izbora u martu i predsedničkih u aprilu.

"Proverićemo da li su snimci lažni ili ne, a zasad se ne planira nikakvo saopštenje", izjavio je danas povodom navedenih snimaka neimenovani visoki zvaničnik turske vlade.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRISLUŠKIVANI: Novi kompromitujući snimak Erdoganovog razgovora sa sinom

Izvor: Kurir, 27.Feb.2014

ISTANBUL - Drugi kompromitujući zvučni snimak navodnog razgovora turskog predsednika Erdogana sa sinom postavila je na Jutjub osoba pod pseudonimom Haramzadeler...Na snimku navodni Erdogan traži od svog sina Bilala da ne prihvati ponuđenu sumu novca u nekom poslu, već da sačeka da druga strana...

Nastavak na Kurir...

Novi kompromitirajući snimak Erdogana i njegovog sina Bilala

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2014

ANKARA - Drugi kompromitirajući zvučni snimak navodnog razgovora turskog predsjednika Erdogana sa sinom postavila je na YouTubeu osoba pod pseudonimom Haramzadeler.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.