Nije imala dovoljno novca: Nećete verovati od čega je ova žena skrojila venčanicu (VIDEO)

Izvor: Story, 08.Feb.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije imala dovoljno novca: Nećete verovati od čega je ova žena skrojila venčanicu (VIDEO)

Ova mlada nije imala dovoljno novca za venčanicu, ali to je nije sprečilo da se uda u unikatnoj koju je sama sašila...

Foto: Youtube printcreen

Kada se ljubav njenog života, Edvin, vratio kući iz Drugog svetskog rata, par je odlučio da se venča. Međutim, Beti je imala samo 18 dolara na raspolaganju da napravi svoju venčanicu iz snova

Fotografija koja je zapalila internet: Možete li da pogodite koja od ove tri dame je majka?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Planiranje venčanja je uvek stresno, ali svaka mlada će vam reći da je odabir prave venčanice najvažnija stvar. Beti Morgan to naročito zna.

O ovoj majici bruji internet: Da li primećujete nešto čudno na fotografiji?

Kada se ljubav njenog života, Edvin, vratio kući iz Drugog svetskog rata, par je odlučio da se venča. Međutim, Beti je imala samo 18 dolara na raspolaganju da napravi svoju venčanicu iz snova. Onda je došla na ludu, ali i genijalnu ideju! Haljinu je sašila od padobrana!

 

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.