Nema više za dž: YouTube počinje da naplaćuje gledanje sadržaja!

Izvor: Svet, 29.Okt.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više za dž: YouTube počinje da naplaćuje gledanje sadržaja!

YouTube mogao bi uskoro da počne da naplaćuje gledanje svojih sadržaja u zamenu za uklanjanje reklama, izjavila je njegova direktorka Suzan Vojcicki.
Posetioci sajta bi ubuduće mogli da biraju između reklama ili mogućnosti da plate gledanje sadržaja, izjavila je Vojcicki na konferenciji u SAD.
YouTube se sada finansira naplatom kratkih reklama koje posetioci sajta moraju da pogledaju pre nego što mogu da vide snimke koje žele.
“Razmišljamo o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da korisnicima prepustimo izbor”, rekla je direktorka YouTube-a. Ona tvrdi da ima korisnika koji su spremni da plate da ne gledaju reklamu.
Vlasnik ovog servisa, Google jedan je od najvažnijih ponuđača oglasa na internetu i i od prošle godine postoji mogućnost da korisnici mogu da plate određene sadržaje.
Izvor: B92
Foto: Freedigitalphotos.net
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.