Nejmar suspendovan do kraja Kopa Amerika

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Jun.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar suspendovan do kraja Kopa Amerika

Napadač reprezentacije Brazila Nejmar neće igrati do kraja Kopa Amerika, pošto je suspendovan na četiri utakmice. Nejmar je kažnjen zbog crvenog kartona koji je dobio poslije meča sa Kolumbijom, kada je gađao loptom Pabla Armera, a poslije se koškao sa Karlosom Bakom. Suspenzija od četiri meča znači da Nejmar neće moći da igra do kraja turnira, čak i da se Selesao plasira u finale. Brazil ima pravo žalbe na odluku. (B92, foto: Youtube Printscreen)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki udarac za Brazil, Nejmar zbog incidenta kažnjen četiri meča

Izvor: Blic, 20.Jun.2015

Fudbalska reprezentacija Brazila pretrpela je veliki udarac zbog nepromišljenosti prve zvezde tima, Nejmara - ostaće bez njega do kraja turnira Kopa Amerika, zbog suspenzije na četiri utakmice...As Barselone je napucao loptom fudbalera Kolumbije posle poraza od 1:0, što je izazvalo veliku gužvu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.