Napravite svoj Gangnam style video spot !

Izvor: Baguje.com, 28.Nov.2012, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravite svoj Gangnam style video spot !

Svi smo do sada sigurno čuli za Gangnam style, u pitanju je video klip koji je obišao ceo svet i veoma brzo postao najgledaniji video klip na Youtube-u ikada (prestigavši Džastin Bibera pre nekoliko dana).

Ukoliko vam se video klip veoma dopao, a muzika vam se vrti u glavi danima, onda će vam se servis koji želim opisati veoma svidet.
U pitanju je sajt koji vam pruža mogućnost da u pomenuti spot ubacite svoju facu umesto prave face/lica pevača.
Sve što treba da uradite jeste da posetite sajt http://www.jibjab.com/holidays/christmas/gangnam_style, kliknete na dugme “Make your own”, pošaljete vašu sliku (ili je odaberete sa Facebook albuma ukoliko odobrite servisu da pristupi vašim fotografijama) podesite veličinu lica pomerajući facu, iskotirate mišem crte lica (veoma jednostavno, 10-ak sekundi posla), podesite gde su vam usne i kliknete na generisanje video klipa.
Klip koji dobijete možete kasnije poslati prijateljima na Facebook, e-poštom ili ga preuzeti na računar.
Video klip koji sam ja napravio u toku pisanja ovog teksta možete pogledati na adresi http://www.jibjab.com/view/Q0828FYKRSC3bdkAmbtWBw

Post "Napravite svoj Gangnam style video spot !" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 28. 11. 2012.
Kategorije: Klipovi, Multimedija, Video, Youtube | Tagovi: besplatno, gangnam, smešno

Nastavak na Baguje.com...






Povezane vesti

PSY bi voleo da "zajaše" Toma Kruza

Izvor: Mondo, 28.Nov.2012

Južnokorejski reper, čiji Youtube video je postao najgledaniji klip ikada, pred sebe je postavio "nemoguću misiju"...Milioni ljudi širom sveta okušali su se u đuskanju Gangam Style, a kada je PSY upitan koju ličnost iz javnog života bi voleo da vidi kako izvodi ovu koreografiju, pevač je kao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.