Najpoznatiji retriver na Instagramu, ima 2,5 miliona fanova

Izvor: B92, 29.Okt.2020, 17:20

Najpoznatiji retriver na "Instagramu", ima 2,5 miliona fanova

Taker je trenutno jedan od najpoznatijih zlatnih retrivera na internetu, sa više od 2,5 miliona pratioca na "Instagramu", a ima i svoj jutjub-kanal, fejsbuk-profil i tviter-nalog.

Ovaj prelepi retriver iz Mičigena poznat je zahvaljujući svojoj "drskoj ličnosti", a odnedavno i po svojoj reakciji kada je prvi put video štipaljku za kosu. Taker ima dve godine i njegova vlasnica Kortni redovno objavljuje njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svakodnevne ludorije, a uz sve profile na društvenim mrežama, Taker ima i svoju aplikaciju.

Zahvaljujući video-snimcima koji se pojavljuju na portalima i člancima u časopisu Allure Magazine, sigurno možemo reći da je Taker trenutno omiljeni retriver na internetu, prenosi Petmagazine.rs.

Prvi video-snimak Takera koji je postao viralan imao je 5,5 miliona pregleda, i to samo dve nedelje od objavljivanja. Procenjuje se da su Takerovi vlasnici zaradili oko 700.000 američkih dolara.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.