Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbizarnija Jutjub zvezda je iz Pakistana. Evo dokaza

Dok Pakistan potresaju burni događaji, jezivi bombaški napadi i porast broja ubistava, sasvim neočekivano stvorio se "divni anđeo" koji širi poruke mira, ljubavi i blaženstva.

Taher Ša se pojavio pre dve godine sa svojim velikim hitom "Eye to Eye" i stekao ogroman broj obožavalaca, kao i kultni status. Sada se vraća na velika vrata sa najnovijim hitom "Angel". Od kada se pojavio Šaov "Anđeo" obara rekorde gledanosti u svim mogućim medijima, a pogotovo na Jutjubu gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << već ima nekoliko miliona pregleda.

Ša je biznismen iz Karačija i nije profesionalni pevač. U najnovijem videu koji je bukvalno "oduvao" konkurenciju, Ša šeta po golf terenu sa tijarom na glavi obučen u nešto što najviše podseća na penjoar ljubičaste boje iz kog diskretno "izviruju" bujne dlake na grudima.

Pakistan doesn't need nuclear weapons they can just drop this purple bomb on us #TaherShah pic.twitter.com/uSo2LfDF7s

Zlobnici nisu gubili vreme, pa su već uspeli da ga uporede s plavim patlidžanom. Fejsbuk zajednica je otišla još dalje u zbijanju šale, pa su napravili opciju sličnu onoj kada su se ljudi prijavljivali da su bezbedni nakon terorističkih napada koji su se dešavali u poslednje vreme.

Please mark yourself safe on facebook if you've seen #TaherShah video pic.twitter.com/Y7CxGRBv15

Neki su u šali rekli da pored Šaa, Pakistanu ne treba nuklearno oružje, dovoljno je da samo bace ovu "ljubičastu bombu" i potpuno unište protivnika.

Ša je u svom intervjuu pakistanskoj televiziji objasnio da je zabava jedina svrha njegovog videa i pesme. "Budite pozitivni i osećajte samo lepe stvari koje dolaze iz srca", izjavio je tom prilikom.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.