Najavio novi projekat: Ovo je najbolji video dosad koji će promeniti Jutjub

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 08:04

Najavio novi projekat: "Ovo je najbolji video dosad koji će promeniti Jutjub"

Najpraćeniji jutjuber na svetu, MrBeast, poznat je po svojim neverovatnim podvizima koje su mu donele milione pratilaca, a sada je najavio novi video za koji kaže da bi trebalo da "zauvek promeni Jutjub”.

MrBeast, pravim imenom Džimi Donaldson, objavio je u ponedeljak na svom Tviter profilu da će novi video biti "najbolji do sada" i objasnio da je za njegovu montažu bilo potrebno šest meseci. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Skoro 4.000 sati (to je šest meseci) montaže uloženo je u moj sledeći video. Potpuno novi stil, jedva čekam da ga svi vidite u subotu“, napisao je on.

"Takođe smo proveli mesece na snimanju, nedelje na snimanju i milione dolara na projektu. Iskreno, sve sam uložio u ovo", dodao je on.

Njegov post izazvao je lavinu komentara fanova koji su počeli da spekulišu o tome šta će sadržati novi video Jutjub zvezde.

MrBeast je pratio diskusiju fanova, pa je jednom od njih odgovorio da će ovo biti "najbolji video ikada" koji će "promeniti Jutjub".

Podsećanja radi, Jutjuber na svom kanalu ima čak 150 miliona pratilaca, zbog čega ga zovu "Kralj Jutjuba”, a šta sprema saznaćemo u novom spotu u subotu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.