Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jun.2023, 22:30

„Nadam se da nas neće ubiti struja“: Marija Šerifović pevala na brodu, a zbog kiše se ozbiljno uplašila

„Ono čemu se nismo nadali je da će da padne kiša“, rekla je Marija

Printskrin: Youtube/ Marija Serifovic


Marija Šerifović angažovana je da peva na jednoj proslavi organizovanoj na brodu, ali su njen nastup poremetili vremenski uslovi.
Prethodnih dana širom Srbije, kao i u Beogradu, bilo je jako kišovito, zbog čega je pevačica bila uplašena i zabrinula >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se da je tokom nastupa ne udari struja.
– Desila se sledeća situacija. Mi danas nastupamo, možda, Ono čemu se nismo nadali je da će da padne kiša. Organizacija se nije nadala da će morati da organizuje ovaj šator. Mi se sada nadamo da nas sve kolektivno neće ubiti struja i da nećemo potonuti na ovom ogromnom brodu – rekla je Marija pred probu u videu na njenom jutjub kanalu.
Nakon toga, ona je otišla kući i otkrila kakav je dalji plan organizacije.
Probu smo završili, kiša i dalje pada. Ideja organizatora je da u pola 8 krene čamac, da se plovi, da se obavi večera i da se brod vrati, da ja oko 10 ponem da pevam. Iskreno se nadam da će do tada proći ova kiša i da će sve biti onako kao i treba – rekla je pevačica.
U međuvremenu Marija je obavila i popodnevnu dremku, nakon čega je otišla kod šminkera da joj sakrije podočnjake, a potom se uputila ka mestu nastupa.
Pevačica je svojim gledaocima pokazala i unutrašnjost broda, ali i vatromet koji je pušten pred nastup.
Na njenu sreću, predveče je prestala kiša, pa je Marija mogla da nastupa na miru.
Au, što mi je bilo lepo. Hoću još jedanput da iskoristim priliku i da se zahvalim svim ljudima koji su večeras bili na brodu. Hvala što ste baš mene odabrali da vam ulepšam vikend – rekla je Marija.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.