NOVI SOCIJALNI STANOVI NA LEDENOJ STENI

Izvor: NTV.rs, 24.Feb.2020, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SOCIJALNI STANOVI NA LEDENOJ STENI

Gradska stambena agencija, najavila je raspisivanje javne nabavke za izgradnju 200 socijalnih stanova stanova u niškom nasleju Ledena Stena. Tu će prema rečima pomoćnika gradonačelnika Miloša Miloševica, biti izgradjena i nova kotlarnica na gas, koja će izmedju ostalog značajno pomoći i oko smanjenja zagadjenostu vazduha.
https://www.youtube.com/watch?wmode=transparent“ width=“WIDTH“ height=“HEIGHT“ >
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

„APOTEKE NIŠ“ U BUDUĆE ĆE SE ZVATI „APOTEKARSKA USTANOVA NIŠ“

Izvor: NTV.rs, 24.Feb.2020

Javna zdravstvena ustanova “Apoteke Niš”, ubuduće će se zvati “Apotekarska ustanova Niš”, kako se zvala I pre više od jedne decenije. Za korisnike usluga, ova promena imena, prema rečima Djurice Spasića iz Sekretarijata za primarnu zdravstvenu zaštitu, neće doneti nikakve značajnije...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.