NOKAUT USRED EMISIJE: Pijanac uleteo u kadar i prebio TV voditelja (VIDEO)

Izvor: Press, 02.Avg.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOKAUT USRED EMISIJE: Pijanac uleteo u kadar i prebio TV voditelja (VIDEO)

Novinar ruske televizije NTV nije znao šta ga je snašlo kad ga je, vidno pijan čovek, udario po glavi.
Foto: Printscreen youtube
Ne dešava se retko da reporterima u toku uključenja uživo neko upadne u kadar, dobaci nešto ili se našali sa njima. U toku sportskih izveštavanja navijači uglavnom simpatično grle novinare i pevaju pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << svog kluba. Ono što se, međutim, desilo ruskom reporteru, za svaku je osudu.
Naime, čim se ruski novinar uključio u program, prišao mu je vidno pripit čovek i pokušao da uđe u svađu sa njim. Kada ga je reporter zamolio da se udalji, usledio je jak udarac u glavu.
Kako su kasnije na ruskoj televiziji NTV objavili, njihov kolega je prošao sa lakšom povredom, iako je udarac izgledao i zvučao brutalno.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

NOKAUTIRAO GA USRED EMISIJE: Pijanac uleteo u kadar i prebio TV voditelja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2017

Za svaku osudu..Ne dešava se retko da reporterima u toku uključenja uživo neko upadne u kadar, dobaci nešto ili se našali sa njima. U toku sportskih izveštavanja navijači uglavnom simpatično grle novinare i pevaju pesme svog kluba. Ono što se, međutim, desilo ruskom reporteru, za svaku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.