NE KUPUJ skupe proizvode: Ove TRI NAMIRNICE čine čuda, IMAŠ IH U KUHINJI - Idealne su za održavanje stvari u domu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 18:10

NE KUPUJ skupe proizvode: Ove TRI NAMIRNICE čine čuda, IMAŠ IH U KUHINJI - Idealne su za održavanje stvari u domu!

Ovih dana postoji toliko mnogo trikova za čišćenje - "Jutjub", "Fejsbuk", "TikTok" i "Instagram" su ispunjeni njima.

A neki od njih su zapravo prilično iznenađujući i čudni, toliko da nikada ne bismo pomislili da zaista mogu da budu bilo kako korisni.

Pasta za zube

Da li ste znali da svoja stakla i ogledala možete brisati pastom za zube? Bard Roberson, predsednik kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja se bavi popravkom i ugradnjom stakala, rekao je da, kada koristite pastu za zube na staklu ili ogledalima, možete popraviti ogrebotine.

- Upotrebite malo paste za zube i meku krpu da nežno očistite male ogrebotine na prozorima i staklu. Samo se uverite da koristite pastu za zube sa nežnim abrazivnim svojstvima.

Kafa u frižideru

Kejsi Alen, osnivač kompanije koja proizvodi aparate za kafu, dao je koristan savet koji se tiče upravo kafe.

- Ako vam frižider ne miriše dobro ili ako ste zaboravili da ga očistite, kafa može da vam pomogne... Samo uzmite kafu i držite je u maloj činiji u frižideru. Deluje kao odličan dezodorans za frižider.

Kečap

Da li ste znali da srebro možete očistiti kečapom i bananama? Ana Andres, suosnivačica kompanije za usluge čišćenja ovo tvrdi, piše "Tips and Tricks".

- Kečap je jedan od onih iznenađujućih artikala koji će vratiti sjaj vašem srebru. Jednostavno ,sipajte kečap u tanjir i stavite srebro dok ne bude potpuno potopljeno. Ostavite da odstoji 10 minuta, a zatim možete ukloniti i isprati srebro toplom vodom.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.