Muškarac napravio kuću od starog boinga

Izvor: B92, 16.Dec.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac napravio kuću od starog boinga

Brus Kembel iz Oregona ispričao je gledaocima Jutjuba svoju zanimljivu životnu priču.

“Mlaznjaci su zapravo velike leteće kuće”, objašnjava Kembel na video-snimku kanala Great Big Story. Iako nekim ljudima pomisao na život u avionu može biti čudna, za njega je to oduvek bilo sasvim prirodno, dodaje.

Avion-kuća ima dnevnu sobu, tuš-kabinu, funkcionalne toalete i sto za alat za kojim Kembel radi.

“Svakog dana se na otpad šalje oko tri aviona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji mogu poslužiti kao kuće. Da ste vanzemaljac, koji negde izdaleka posmatra našu planetu i ovu vrstu ponašanja, pomislili biste da ljudska vrsta nema dva klikera u glavi”, zaključuje Kembel.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od starog boinga napravio dom (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2015

Brus Kembel iz Oregona ispričao je gledaocima Jutjuba svoju zanimljivu životnu priču...“Mlaznjaci su zapravo velike leteće kuće”, objašnjava Kembel na video-snimku kanala Great Big Story. Iako nekim ljudima pomisao na život u avionu može biti čudna, za njega je to oduvek bilo sasvim prirodno,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.