Milica Pavlović oponaša Bogorodicu sa MRTVIM HRISTOM u naručju! Pevačicin spot izazvao masovne reakcije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 14:09

Milica Pavlović oponaša Bogorodicu sa MRTVIM HRISTOM u naručju! Pevačicin spot izazvao masovne reakcije! (VIDEO)

Usijale se društvene mreže!

Milica Pavlović je rešila nakon duže pauze, da konačno pokloni publici novu pesmu "Crna jutra", ali i spot koji je izazvao masovne reakcije. Iako je spot tek juče ugledao svetlost dana, već se nalazi u trenidingu i zauzima peto mesto na Jutjub listi.

Brz ritam našao je put do publike te se u komentarima nižu pozitivne reakcije na račun melodije i pesme.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ono što je bilo sporno korisnicima društvenih mreža je to što Milica oskudno odevena oponaša čuvenu statuu Pijeta Mikelanđela Buonarotija (prikaz Bogorodice koja pati nad mrtvim sinom Isusom Hristom, tek skinutim sa krsta, u naručju).

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Pevačica na glavi ima oreol, a odeća koju nosi ima elemente srpske narodne nošnje. Ovo je naišlo na oprečne reakcije. Dok neki ovaj detalj nisu ni primetili, drugima je to privuklo pažnju i osudili su je zbog ovog postupka.

Pogledajte i kako izgleda statua Pijeta Mikelanđela Buonarotija, pa sami zaključite kolika je sličnost:

A post shared by Obras Maestras (@obras_maestras_)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pršte reakcije na provokativnu "Kosovku devojku 21. veka"; Pevačica: "Niste razumeli" FOTO

Izvor: B92, 08.Feb.2021, 13:53

Pevačica Milica Pavlović objavila je novi spot za pesmu "Crna jutra", a na društvenim mrežama je podelila i fotografiju nastalu prilikom snimanja jednog od kadrova - upravo to je izazvalo lavinu reakcija, kako pozitivnih, tako i negativnih..."Svaka od nas je u isto vreme i svetica, i grešnica! I...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.