Maya Berović: Nemam konkurenciju!

Izvor: Svet, 14.Okt.2014, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maya Berović: Nemam konkurenciju!

Maya Berović je izgleda odlučila da pobedi konkurenciju, a ako je suditi po pohvalama i pregledima na sajtu Jutjub za njene dve nove pesme, to joj izgleda neće biti teško.
Međutim, pored dobrih pesama, Maya će se naoružati i snagom, koju ovih dana stiče sa privatnim trenerom, sa kojim vežba svaki dan, sem vikenda kada radi.
Ipak, koliko god smo se trudili da saznamo ko je po Mayinom mišljenju njena najveća konkurencija i za šta se tako naporno sprema, ona nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je rekla sledeće:
Pripremam se za naporan period koji me očekuje, kada je promocija novih pesama u pitanju, ali i za mnogobrojne nastupe koji su zakazani sve do marta sledeće godine. Svakako mi je važno da zbog toga budem u formi, jer ja dosta igram na svojim nastupima i moram imati dobru kondiciju. Kada je konkurencija u pitanju, moram da ti kažem da ja konkurenciju nemam. Ne zato što sam najbolja, nego zato što ni na koga ne gledam kao na konkurenciju. Sve moje kolege i koleginice volim i poštujem i smatram da za svakog od nas, ko je predan poslu i uporan, ima dovoljno mesta na estradi“, rekla nam je Maya u skoro jednom dahu.
Koliko god da volite i podržavate ovu pevačicu ili da niste njen fan, morate priznati da pevačica izgleda bolje nego ikad. Što se vidi i na fotografijama koje su pred vama.




Autor: Gordana Vasiljević, Life Content
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.