Izvor: Piplmetar.rs, 12.Apr.2023, 10:30

Marija Šerifović „ZALUTALA“ U DEKOLTE Sanje Marinković! Voditeljka se odmah pokrila…

Na poslednjem snimanju emisije voditeljke Sanje Marinković desila se zanimljiva situacija.
Sanja Marinković i Marija Šerifović (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Oliver Bunić) • Snežana Krstić, Oliver Bunić / Ringier


Naime, pevačica Marija Šerifović, jedna od gošći, iskoristila je pauzu u snimanju kako bi zabeležila >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nekoliko kadrova za svoj Jutjub kanal.
U jednom momentu Marije je počela da snima i voditeljku pri čemu je Sanjino bujno poprsje dospelo u prvi plan.
Sanja Marinković (Foto: Instagram/sanjamarinkovicofficial)
Kada je shvatila da je Šerifovićeva snima u nezgodnoj pozi, sa raskopčanim sakoom i brushalterom „na izvol’te“, Marinkovićeva je brže-bolje zakopčala sako.
Ipak, voditeljka je celu ovu situaciju ispratila prepoznatljivim osmehom, te je sasvim jasno da nije zamerila svojoj gošći ovaj potez.
Sanja Marinković (Foto: Instagram/sanjamarinkovicofficial)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.