Magla Bend: Ispraćaju leto sa novim singlom. Uskoro i spot!

Izvor: Poznati.info, 20.Sep.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla Bend: Ispraćaju leto sa novim singlom. Uskoro i spot!

Posle velikog uspeha koji su na našoj muzičkoj sceni doživeli njihovom prvom pesmom, članovi Magla benda ovih dana izbacili su još jedan singl “Ja te zauvek volim”. Vođena parolom da ono što je dobro ne treba menjati, šestorka se i ovog puta odlučila se na saradnju sa Banetom Opačićem, dok aranžman potpisuje Alek Aleksov.
- Iako je prošlo devet meseci od kako smo snimili “Da tebe ne volim”, pesma se i dalje sluša i traži. Sada smo na 300 000 pregleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na Youtube-u, pa se nadamo i da će naš novi singl postići isti uspeh. “Ja te zauvek volim” je veoma emotivna pesma, kao i sam spot, čiju radnju je smislio naš bubnjar, objašnjava Vladan Savić,  pevač “Magla benda”.

Poznati.info/ COPYRITED

Slične, interesantne temePogledajte novi spot benda “Neverne bebe” VIDEO
Premijera: Kao-Kao predstavio novi singl ”Radi…
Novi singl grupe “Plavi orkestar”
Pogledajte novi spot Saja za singl “Džentlmen”…


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.