Izvor: Scandal.rs, 31.Dec.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽETE LI DA POGODITE KOJU ŠKOLU JE ZAVRŠIO DARKO LAZIĆ? Danas je VELIKA ZVEZDA, a zanimanje mu je DALEKO OD MUZIKE

Darko Lazić spada u red najangažovanijih pevača, pa tako nekoliko puta nedeljno nastupa po klubovima, ali i privatnim veseljima. Na sve to, njegove pesme redovno završavaju u vrhu Jutjub trending liste, a ima i nekoliko hitova koje čak i njegove kolege često uvrste u svoj repertoar. Ipak, manje je poznato da se Darku smešila posve The post MOŽETE LI DA POGODITE KOJU ŠKOLU JE ZAVRŠIO DARKO LAZIĆ? Danas je VELIKA ZVEZDA, a zanimanje mu je DALEKO OD MUZIKE appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Danas je najpoznatiji pevač mlađe generacije, ali malo ko zna koju je školu završio Darko Lazić

Izvor: Blic, 31.Dec.2019

Darko Lazić danas je jedan od najpoznatijih mladih pevača, a pobedio je u "Zvezdama Granda" sa samo 17 godina. Od tada, ne prestaje da radi po klubovima, ali i privatnim veseljima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.