MALA JANA ZA SADA NE ZNA DA JOJ JE MAJKA MRTVA: Marjanovići OTKRILI kada planiraju da joj kažu!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALA JANA ZA SADA NE ZNA DA JOJ JE MAJKA MRTVA: Marjanovići OTKRILI kada planiraju da joj kažu!

Od ubistva pevačice Jelene Marjanović prošlo je skoro 40 dana, a još uvek niko nije osumnjičen i uhapšen za taj brutalan čin. Oko cele istrage podigla se velika prašina u medijima, a svakako je najteže njenoj porodici.

Njena majka Zorica Krsmanović i članovi porodice Marjanović utučeni su i sve ovo vreme čekaju da ubica bude uhvaćen i uhapšen.

Svakako, najteže je maloj Jani koja još uvek ne zna šta se dešava sa njenom majkom.

Printskrin: Telegraf, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice kaže da njegovoj unuci još uvek neće ništa pričati o tragičnoj sudbini njene majke, jer su ih tako posavetovali psiholozi.

- Jana pita stalno za Jelenu, ali u dogovoru sa psiholozima mi joj govorimo da se izgubila. Smatraju da pre sedme godine ne treba da zna istinu, jer bi saznanje da joj je majka ubijena ostavilo traume - rekao je Vladimir.

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila, a njeno telo policija je pronašla dan kasnije bačeno u kanalu, u naselju Crvenka.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

“NAČIN NA KOJI JE JELENA USMRĆENA POKAZUJE DA JE TO URADIO NEKI MANIJAK”: Ispovest svekra ubijene pevačice Granda!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2016

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović rekao je danas, s obzirom na to na koji način je prekraćen život njegovoj snaji, da ju je ubio neki manijak...- Na takav način može da ubije samo manijak - rekao je stariji Marjanović...Na pitanje da li imaju neke veze sa crnom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.