Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAGIJA TEODOSIĆA: Potez zbog kojeg sudije nisu videle korake (VIDEO)

Već smo navikli da nas Miloš Teodosić oduševljava svojim potezima, ali da omađija i sudije, to još nismo videli.

On je u duelu sa Nimburkom prvo “izludeo” Maksima de Zeuva, koji je pokušavao da mu uzme loptu, da bi na kraju izveo mali trik pre nego što je dodao saigraču. Akcija je završena laganim košem Korija Higinsa, ali je neverovatno da sudije nisu videle očigledno “koračanje” našeg reprezentativca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Izvor: youtube/ VTBUnitedLeague)
VTB LIGA: Sjajni Teodosić vodio CSKA do pobede u plej ofu

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

JURE MILIONE: Kvinsi Miler i Markus Vilijams ponovo u istom timu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016

Biće velike uzdanice u svojoj novoj ekipi.. . Srećom po navijače Crvene zvezde, to bar za sada, ne znači odlazak Kvinsija Milera iz njihovog voljenog kluba. U pitanju je čuvenu TBT  turnir na kom će Miler nastupiti zajedno sa Markusom Vilijamsom u ekipi Merilenda.. Bivši i sadašnji ljubimac...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.