Leteći Džons u novoj akciji

Izvor: Mondo, 27.Mar.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Leteći" Džons u novoj akciji

Krilni igrač Majami Hita drugi put u razmaku od petnaestak dana spektakularno zakucao.

Derik Džons 2017. je kao "ruki" učestvovao u takmičenju u zakucavanjima na Ol star vikendu, a ove sezone, kao član Majami Hita, demonstrira svoje atletsko-akrobatske kvalitete na utakmicama, što je, naravno, znatno teže i zaslužuje mnogo veće poštovanje.

One koji nisu toliko obraćali pažnju na njega, "razbudio" je 10. marta na utakmici protiv Toronta, kada je zakucao loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u koš kao sa krošnje nekog drveta.



Izvor: Youtube/House of Highlights

U noći između utorka i srede priredio je još jedan veoma atraktivan potez, ovog puta iz dvokoraka i preko protivničkog igrača - jednog od najboljih centara lige ove sezone, Nikole Vučevića iz Orlando Medžika.



Izvor: Youtube/Hoops Nation

Džons ima 22 godine i ovo mu je treća sezona u NBA ligi, ali prva u "regularnom" statusu, pošto je do letos kombinovano nastupao za Finiks, odnosno Majami i za timove razvojne "G" lige.

Na 54 meča u dresu Hita beležio je 7,2 poena i 4,1 skokova za 19 minuta.

Majami je plakao, vrisak Krisa Boša poslednji put!
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.