Lavovi brutalno napali trenera u cirkusu, deca vrištala: Izvukao se i nastavio sa predstavom, a onda je usledio još gori horor (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Mar.2017, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavovi brutalno napali trenera u cirkusu, deca vrištala: Izvukao se i nastavio sa predstavom, a onda je usledio još gori horor (VIDEO)

Lavovi su brutalno napali svog krotitelja Oleksija Pinka na jednoj cirkuskoj predstavi, i to dva puta.

Snimak je napravio jedan od gledalaca, u momentu dok je trajala tačka sa lavovima koji su preskakali i izvodili vratolomije na cirkuskim spravama.

Printskrin: Youtube/ MaTriX-News

Usred predstave jedan od lavova iznenada je skočio na čoveka. U pomoć je pritrčalo osoblje cirkusa i nakon što se jedva izvukao iz čeljusti opasnih zveri, Pinko je nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << predstavu.

Međutim, usledio je novi napad, i to sve pred očima užasnute publike u kojoj je bilo dosta dece.



Incident se desio u Lvivu u Ukrajini.

Zvaničnici su potvrdili da je krotitelj lavova hospitalizovan zbog ozbiljnih povreda, ali da mu je stanje nakon obavljenih operacija stabilno, piše Miror.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA: Divlje zveri pobesnele i napale trenera u cirkusu

Izvor: Kurir, 31.Mar.2017

...Šokantan video snimljen je u Ukrajini, gde se rutinska cirkuska predstava zamalo pretvorila u krvavu tragediju Trener nije uspeo da ukroti lavove, a samo je pukom srećom i brzom reakcijom kolega izbegnuta moguća smrt trenera Alekseja Pinka..Tokom predstave, jedan lav je podivljao i krenuo u napad...

Nastavak na Kurir...

Lavovi napali trenera usred predstave u cirkusu: Horor je počeo iznenada, a na kraju... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2017, 11:00

Ovo niko nije očekivao!..Internet ovih dana obilazi šokantan video snimljen u Ukrajini, koji prikazuje kako se rutinska cirkuska predstava zamalo pretvorila u pravu tragediju, kada je lav odjednom napao trenera, dok je publika šokirano posmatrala. Trener nije uspeo da ukroti lavove, no, srećom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.