Lansiran Youtube TV!

Izvor: NovaEnergija.net, 06.Apr.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lansiran Youtube TV!

Youtube TV je sada live!
Youtube je zvanično pokrenuo novi servis i on je za sada dostupan na nekoliko tržišta u SAD. U saopštenju se navodi da će se servis proširiti i na druga tržišta, a kada će stići do nas, e na to ćemo verovatno morati da sačekamo.
Za 35 dolara mesečno za sada možete gledati live streaming ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN, Fox Sports >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << Networks, Comcast SportsNet i mnogih drugih. Youtube časti svoje korisnike sa mesec dana besplatnog gledanja.
Postoji mogućnost da snimite sadržaj koji god želite i on će ostati sačuvan u cloudu. Možete da delite svoj nalog sa još korisnika.

Izvor: ubergizmo.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.