LUTKARSKO POZORIŠTE NA YOUTUBE-u

Izvor: NTV.rs, 20.Mar.2020, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUTKARSKO POZORIŠTE NA YOUTUBE-u

Prvu on-line predstavu koju je na Youtube-u prikazalo niško Lutkarsko pozorište, pratilo je skoro 500 mališana, a niški lutkari porucuju da ce broj predstava koje ce na ovaj nacin pribliziti najmladjima, rasti. Iz pozorišta poručuju da se glumci i radnici strogo pridržavaju mera i izolovani su, ali to nece spreciti da nastave da deci približavaju pozorišnu umetnost.
Lutkarsko pozoriste u Nisu, resilo je da najmladje sugradjane ne lisi pozorisnih predstava koje su kako kazu veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << bitne u odrastanju, a u vanrednim uslovima imaju poseban znacaj. Na Youtube kanalu pozorista lutaka, u dva termina tokom jedne sedmice, reprizirace se stare, kamerom zabelezene predstave…
Prva on-line predstava „Radoznalo slonče“, prikazana je na Youtube kanalu pozorista lutaka u cetvrtak 19-og marta. Niski lutkari ponosni su da su u svakom trenutku imali blizu 500 pratilaca…
Tokom vanrednog stanja mnozice se termini za On-line predstave, porucuju iz pozorista i pozivaju malisane da i u nedelju 21. marta od 11 i 30 na zvanicnom Youtube kanalu niskuh lutkara, pogledaju predstavu  “Car žabac”. Spisak buducih predstava može se naci na sajtu i fb strani Lutkarskog pozorista Nis.
https://www.youtube.com/watch?wmode=transparent“ width=“WIDTH“ height=“HEIGHT“ >
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.