LUNU JE PRETUKLA? Au, Anabela i Slobina žena IDU NA SUD zbog pevačicine ćerke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNU JE PRETUKLA? Au, Anabela i Slobina žena IDU NA SUD zbog pevačicine ćerke! (VIDEO)

Stvar se otrgla kontroli.

U "Zadruzi" se sve više zahuhtava, a larma se podigla oko jedne od najnovijih ljubavi koja se rodila u rijalitiju. Naime, reč je o Luni Đogani i pevaču Slobi Radanoviću.

Pošto je Sloba oženjen, stvar je otišla predaleko, pa je majka Lune Đogani danas pozvala advokata da u Lunino ime podnese tužbu protiv Kristine Kockar, Slobine zvanične žene.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anabela Atijas tokom današnjeg dana, kontaktirala je advokaticu koja ima Lunino ovlašćenje da podnosi tužbe dok je ona u "Zadruzi".

Spor će biti zbog Kristinina tvrdnja u sinoćnjoj emisiji, izgovorene u sukobu sa Anabelom.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jun 24, 2017 at 1:26pm PDT

Kristina je rekla kako je Lunu nedavno pretukla trudna žena, na šta je Anabela odmah odgovorila rečima da će je za takvu neistinu tužiti.

Anabelu je ova izjava izuzetno potresla čim ovako reaguje, a to je donekle i razumljivo s obzirom da je reč o njenoj ćerki optuženoj da je nad njom vršeno nasilje.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 23, 2017 at 4:14pm PDT

- Tačno je da će za to dobiti tužbu, jer je to velika neistina - kratko je rekla Anabela, u želji da zaštiti ćerku.

Izgleda da će zbog samo jedne rečenice stvar da dođe i do suda. Pogledajte i snimak u kom Kristina izgovara gore navedenu tvrdnju o Luni:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUNA ĐOGANI NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI: Otkrila Smilji detalje veze sa Slobom, jedva su je sprečili da ga poljubi pred svima! (VIDEO)

Izvor: Press, 21.Sep.2017

Luna Đogani više ne krije da je zaljubljena, i nema nameru da odustane od emocija koje oseća prema pevaču. . Foto: Printscreen. Majka Anabela Atijas sinoć je izazvala svađu u rijaltiju zajedno sa Slobinom ženom, ali...

Nastavak na Press...

AU, PA OVO JE HAOS i POTPUNI RAZDOR: Anabela prolazi kroz PAKAO zbog Lune...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017

Šta će biti dalje?..Anabela Atijas, majka Lune Đogani koja je u rijalitiju "Zadruga" i započela romansu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, priznala je da je prošla kroz pakao zbog napada na njenu ćerku...Osim toga, Anabela je istakla da je nakon što se sinoć u živom programu suočila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.