Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDA ZAVRŠNICA U ISTANBULU: Tošić spasio Bešiktaš u sudijskoj nadoknadi! (VIDEO)

Večeras je odigrana poslednja utakmica devetog kola turskog šampionata u kojoj je Bešiktaš kao domaćin remizirao sa Bašakšehirom rezultatom 1:1.

Heroj istanbulskih „Orlova“ bio je srpski reprezentativac Duško Tošić, koji je na asistenciju Rikarda Kvarežme iz kornera u 92. minutu, udarcem glavom doneo izjednačenje svom timu i spasao crno-bele poraza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Izvor:Youtube/SportVideo!
Prethodno je tri minuta ranije prednost gostima doneo Kerim Frei i činilo se da je Bašakšehir na pragu važne pobede, na teškom gostovanju.
Ipak tada je u prvi plan iskočio Tošić, koji je postavio konačnih 1:1.

Izvor:Youtube/İnanılmaz Gol

Standings provided by Sofascore LiveScore

The post LUDA ZAVRŠNICA U ISTANBULU: Tošić spasio Bešiktaš u sudijskoj nadoknadi! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ludilo u Istanbulu: Tošić doneo bod Bešiktašu!

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2017

U jednom od derbija devetog kola turskog šampionata prošlosezonski šampion i vicešampion Bešiktaš i Bašakšehir igrali su nerešeno 1:1, a bod crno-belima doneo je reprezentativac Srbije Duško Tošić u nadoknadi vremena...Ovaj meč bio je u senci najvećeg derbija turskog fudbala Galatasaraj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.