Студентско такмичење компаније L’Oréal – освојите тромесечну плаћену праксу у Паризу

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 10:21

Студентско такмичење компаније L’Oréal – освојите тромесечну плаћену праксу у Паризу

За студенте из Србије отворен је позив за учешће на једном од највећих светских такмичења, L’Oréal Brandstorm-у. Фото: PrtSc/YouTube/L’Oréal Groupe Реч је о једном од највећих међународних студентских такмичења, које већ више од 30 година пружа студентима широм >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << света прилику да искажу своје таленте и иновативност, стекну нова знања и добију прилику да се повежу са компанијом L’Oréal. Такмичење окупља бројне студенте из целог света, укључујући и наш регион, који су организовани у тимове од три особе.
Задатак такмичења јесте да се дође до креативног решења за један од правих изазова појединачног бренда или L’Oréal групе.
Овогодишњи Brandstorm задатак је креирање решења која би унапредила коришћење технологије у свету професионалне неге косе: нове производе услуге, пословне планове, апликације итд. која би унапредила пословно и корисничко искуство. Победнички тим на нивоу регије добиће прилику у склопу светског финала у Лондону учествује у борби за главну награду: тромесечну плаћену праксу у L’Oréal-овом седишту у Паризу, уз покривене трошкове боравка.
Позив за ово такмичење је отворен за младе до 30 година, а заинтересовани студенти се могу пријавити до 25. марта 2024. године, путем онлајн платформе.
Dve mlade naučnice sa novosadskog univerziteta dobitnice nacionalnih priznanja „Za žene u nauci“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студентско такмичење компаније L’Oréal – освојите тромесечну плаћену праксу у Паризу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.