Kraljica ODBILA Ratove zvezda!

Izvor: Mondo, 02.Okt.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica ODBILA "Ratove zvezda"!

Nije htela ni da čuje!

Foto: YouTube/MONDO

Britanska kraljica Elizabeta II glatko je odbila zahtev produkcije "Ratova zvezda" za snimanje na njenom posedu, prenosi britanska štampa.

Ali su prinčevi prihvatili uloge u filmu!

Produkcija je nameravala da jednu scenu filma snimi u prostranom parku Vindzor u Berkšajru, ali je pismeni zahtev "iz cuga" odbijen.

Direktor komercijalnih operacija imovine kraljevske porodice rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je za "Independent" da nije dolazilo u obzir da "Stormtruperi" šetaju parkom.

"Rizik za park bio je preveliki, jer konkretna lokacija za koju su bili zainteresovani nije predviđena za veliki broj posetilaca. Naš prioritet je očuvanje parka, i prihvatamo zahteve ukoliko procenimo da ne pretpostavljaju opasnost po lokaciju," rekao je Nik Dej.

Ovako izgleda park!



Izvor: YouTube

"Serijal 'Ratovi zvezda' je ogromna mašinerija, i postoji i veliko interesovanje javnosti za svaki film. Nismo smeli da rizikujemo," rekao je on.

Park Vindzor prostire se na 5.000 jutara, i vekovima je služio kao privatno lovište za kraljevsku porodicu. U blizini se nalazi poznati studio "Pajnvud", odakle ekipe često dolaze u park da bi snimale scene za filmove.

Među filmovima koji su snimani u Vindzor parku su poslednji deo "Harija Potera", "Beba Bridžet Džons", i "Zbogom Kristofere Robine".

"Odbijamo osam od deset zahteva, jer mi nismo neko ko će biti impresioniran dolarima, velikim imenima i blistavim svetlima," zaključio je Dej.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.