Konkurs za predgrupu Depeche Mode je otvoren

Izvor: Mondo, 07.Mar.2013, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za predgrupu Depeche Mode je otvoren

U okviru promocije koncerta, Tuborg organizuje izbor zvaničnog Depeche Mode tribjut benda, a najbolji će publiku uvesti u koncert jednog od najiščekivanijih bendova u Srbiji.

Konkurs traje do 15. aprila a za učešće je neophodno snimiti video ili audio snimak jedne od pesama Depeche Mode, postaviti na Tuborg YouTube kanal, a pet bendova koji budu imali najviše lajkova na njihovoj Facebook strani su u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za predgrupu.

Naime, svih pet bendova će dobiti priliku da nastupe 18. aprila u klubu "Božidarac" u ukviru Vračar Rock festivala, a stručni žiri će odabrati pobednika koji će ujedno biti i predgrupa na Ušću 19. maja.

Pored toga, prošlog vikenda je iz Kragujevca krenuo "Depeche Mode Tuborg warm-up" bus, koji će do 18. maja obići sve veće gradove Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Kako "uskočiti" u ovaj karavan i kada stiže u vaš grad možete saznati OVDE.

Beograd će biti sedma stanica benda Depeche Mode na turneji koja počinje 4, maja u Nici i u okviru koje će održati 39 koncerata u 25 zemalja Evrope, a pored hitova fanovi će čuti i pesme sa novog albuma.



Ulaznice za, organizatori kažu, nezampamćeni muzički spektakl na ovim prostorima po cenama od 3.990 za parter, 5.990 za fan pit i 9.900 za VIP se mogu kupiti na gigstix.com i u "Corner" šopovima širom Srbije. Požurite, ulaznica je sve manje, a Depeche Mode sve bliže.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.