Izvor: SEEcult.org, 17.Maj.2012, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija Video Vortex

Međunarodna konferencija teoretičara, umetnika i eksperata za nove medije, posebno za onlajn video, okupljenih u mreži Video Vortex - platformi koja se bavi novijim fenomenom uveliko prisutnom na internetu (Vimeo, YouTube, Facebook), održava se od 17. do 19. maja u Muzeju suvremene umjetnosti (MSU) u Zagrebu, a prati je izložba radova nastala kroz participativne procese na internet mrežama, odnosno kao autorski video priređen za onlajn distribuciju. Pokretač mreže Video Vortex je teoretičar novih medija Geert Lovink iz Instituta mrežnih kultura iz Amsterdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Facebook

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Konferencija Video Vortex

Izvor: Lajk.ba, 17.Maj.2012

Međunarodna konferencija teoretičara, umetnika i eksperata za nove medije, posebno za onlajn video, okupljenih u mreži Video Vortex

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.