Konačno otkriveno zašto su Rejčel i Džoi bili zajedno

Izvor: 011vodič.com, 09.Jan.2020, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno otkriveno zašto su Rejčel i Džoi bili zajedno

Serija “Prijatelji” uživa interesovanje javnosti već skoro dve decenije, a tvorci su ovaj put rešili da otkriju jedan detalj! Fanove ove serije dugo je zbunjivao neočekivani ljubavni par Rejčel i Džoi.
Foto: YouTube/printscreen
Romansa između ova dva lika započinje u osmoj sezoni serije, a Rejčel je u tom trenutku nosila Rosovo dete.
Tvorci serije su ovu vezu opisali kao “kontraverznu” i “zanimljivu”, a upravo zbog deteta koje je Rejčel tada nosila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << znali su da će biti i na meti osuda.
“Znao sam da je kontroverzna ta stvar između Džoija i Rejčel. Svidelo mi se to. Svidelo mi se jer je pogrešno i znali smo da je upuštanje u to pogrešno. To se događa u životu.” rekao je Krejn, jedan od tvoraca kultne serije.
Oni smatraju da je ovakav scenario omogućio da glumac Met Leblank doživi likove kakve još nije igrao.

“Oduvek smo znali da će se to između Džoija i Rejčel završiti. Ona je bila trudna s Rosovom bebom i znali smo da će ovo biti osuđeno, ali na zanimljiv, dirljiv i upečatljiv način. Događaju se veze koje ne treba da se dogode. Čak i ako volite nekoga, možda s njim nećete biti.” dodao je Krejn. 
Na kraju se Rejčel ipak vraća ocu svog deteta, a nakon što su se i Monika i Čendler upustili u romansu fanovi počinju da spajaju i iščekuju rađanje ljubavi između Džoija i Fibi. Džoi i Fibi su se u jednoj epizodi poljubili, ali od njihove veze nije bilo ništa.
Foto: YouTube/printscreen
Tvorac serije je imao objašnjenje i za tu situaciju.
“Sve bi to onda bilo previše uredno i kompletno.” rekao je.
Podsećamo serija “Prijatelji” prikazivala se punu deceniju 1994-2004. godine i spada u najveću komediju svih vremena.
Serija je reprizirana bezbroj puta, a nedavno je obelodanjeno da čuvenih šest prijatelja od istih zarađuje vrtoglave sume.



Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.