Klinac zasenio čirlidersice

Izvor: Mondo, 12.Dec.2012, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinac zasenio čirlidersice

One svakodnevno vežbaju da bi pred publikom na poluvremenu utakmica igrale ko jedna, ali sve ih je zasenio jedan klinac neverovatnim plesnim umećem.

Kristijan Botger (10) odlučio je da se pridruži čirlidersicama jednog tima iz Filadelfije i nije ni slutio da će postati prava senzacija. Njegovo plesno umeće publika je nagradila gromoglasnim aplauzima, a na YouTube poratalu je za samo dva dana od kada je klip okačen, video pogledalo više od 400.000 ljudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Naravno da je "Gangnam" bio deo i ove tačke... Pogledajte buduću plesnu zvezdu.



(MONDO)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Klinac zasenio čirlidersice

Izvor: Poznati.info, 13.Dec.2012, 11:47

One svakodnevno vežbaju da bi pred publikom na poluvremenu utakmica igrale ko jedna, ali sve ih je zasenio jedan klinac neverovatnim plesnim umećem...Kristijan Botger (10) odlučio je da se pridruži čirlidersicama jednog tima iz Filadelfije i nije ni slutio da će postati prava senzacija. Njegovo...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.