Kao avion: Mačka prede do 100 decibela! (video)

Izvor: Svet, 17.Maj.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao avion: Mačka prede do 100 decibela! (video)

Mačak Merlin, koji živi u gradu Torkej na jugu Engleske, zvanično je ušao u Ginisovu knjigu rekorda jer najbučnije prede na svetu, prenosi lokalna štampa u Velikoj Britaniji.
Vlasnica Merlina, crno-belog mačka starog 13 godina, postavila je 2013. godine na sajtu Jutjub video klip na kojem mačak prede do čak 100 decibela.
Kako prenosi lokalni list Herlad Torkej, za ulazak u Ginisovu knjigu neophodno je da mačka prede do 70 decibela.
Kada ćerka i ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << gledamo film na televiziji, moramo da pojačamo ton jer ništa ne čujemo od Merlina. Mogu čak da čujem dok sušim kosu fenom“, rekla je vlasnica Trejsi Vestvud.
List podseća da je prethodni rekorder mačak Smoki koji takođe živi u Velikoj Britaniji. On je 2011. godine ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kao avion: Mačka prede do 100 decibela! (video)

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2015

Vlasnica Merlina, crno-belog mačka starog 13 godina, postavila je 2013. godine na sajtu Jutjub video klip na kojem mačak prede do čak 100 decibela...Kako prenosi lokalni list Herlad Torkej, za ulazak u Ginisovu knjigu neophodno je da mačka prede do 70 decibela...“Kada ćerka i ja gledamo film na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.