Kako su Srbi postali Albanci (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 20.Feb.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su Srbi postali Albanci (VIDEO)

Srbi u Albaniji bili su jedna od najobespravljenijih nacionalnih manjina u Evropi čije je potpuno nestajanja sprečilo samo vreme koje neminovno donosi promene.






 
Dok su Šiptari, deo albanskog naroda, uživali veća prava na KiM nego njihov ostatak u Albaniji, Srbima su istovremeno meana imena, vera, jezik i tako su nestajali. Ni danas nema velike razlike u njihovom položaju.

ALBANIJA: Asimilacija Srba, promena imena, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << zabrana ispovedanja pravoslavlja
Poznata dokumentarna emisija RTS-a "Kvadratura kruga" na svom Jutjub kanalu objavila je video pod nazivom "Kako su Srbi postali Albanci". Iako nije emitovana ovih dana već nešto ranije, izuzetno je važan dkument i predstavlja opomenu i podsetnik šta će se desiti i sa Srbima sa Kosova i Metohije ako dozvolimo da vlast zavri svoju priču "o kompromisima" sa šiptarskim separatistima.

Srbi u Albaniji - nestajanje pod bezobzirnim terorom!
Isprva narod, njegova imena, nazivi a zatim i nasleđe albanizovaće se i predstaviti kao "kosovarsko" odnosno albansko. Srba će nestati u korenu! Pogledajte i pokažite video svima koji mogu da utiču na to da izdaja kakva nema premca u srpskoj istoriji, u Albaniji ima dokaza o svoj svojoj veličini i nesreći.

Kako su Arnauti ognjem i mačem istrebili srpski narod…
O svemu ostalo je mnogo dokaza ali živa reč ipak ostavlja najveći utisak. Poslušajte svedočenje Srba iz Skadra.






Izvor: KM Novine :: © 2014 - 2018 ::   Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.