Kako koristiti i Youtube i telefon, a da se snimak ne prekine

Izvor: NovaEnergija.net, 28.Okt.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako koristiti i Youtube i telefon, a da se snimak ne prekine

Mnoge nervira što na telefonu ne mogu da rade ništa dok slušaju muziku na Youtube-u. Međutim, stiže rešenje.
Uskoro ćete moći normalno da koristite sve opcije na telefonu, a da se pritom u pozadini čuje muzika sa Youtube-a ili neki video-snimak.
Ako ste korisnik Androida, sve što treba da uradite jeste da YouTube otvorite preko Google Chrome-a, zatim pronađete ociju “meni”, odnosno kliknete na tri tačkice koje se nalaze u gornjem desnom uglu >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << ekrana. Kad se izlistaju opcije, aktivirajte opciju “Request desktop site”, odnosno “Traži klasičnu stranicu”.
Nakon toga samo treba da izaberete pesmu, prihvatite “pop upove” koje vam YouTube ponudi i aplikacija će vam raditi u pozadini, dok se vi normalno dalje služite telefonom.
Ako se pesma zaustavi kada napustite Chrome, samo prstom prevucite ka dole i otvoriće se vaš klasični kontrolni pretraživač u kom ćete imati prečicu pomoću koje možete jednostavno ponovno da pusitte pesmu ili prebacite na neku drugu.
Za korisnike iOS-a stvar je još jednostavnija. Ako se služite iPhoneom, samo treba YouTube da otvorite preko pretraživača Dolphin i aplikacija će vam normalno raditi u pozadini telefona.
Izvor: Index.hr, B92
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.